fbpx

Yogastudio Marketing: de wereld verbeteren door yoga te verspreiden

Gratis Groeigesprek

(Een stap dichterbij jouw nieuwe toekomst!)

Gefeliciteerd! De Groei van jouw Yogastudio is binnen handbereik

Tijdens het Gratis Groeigesprek neem ik uitgebreid de tijd om het te hebben over jouw yogastudio en of het Yogastudio Groeitraject daar bij past. Zo;n gesprek duurt meestal 30 – 60 minuten, daarom reserveer ik standaard 60 minuten. Om zeker te weten dat het gesprek goed besteed wordt, heb ik een korte checklist gemaakt. Is het antwoord deze 3 vragen volmondig ja? Dan hoop ik je snel te spreken!

De Checklist

Er zal direct een groot aantal nieuwe klanten opgevangen moeten worden.

Het Yogastudio Groeitraject brengt nieuwe klanten naar jouw studio. Uiteindelijk kiest een klant zelf of hij klant wordt en blijft.

Ik werk graag samen met enthousiaste mensen die echt willen groeien.

Nog iemand uitnodigen voor het Gratis Groeigesprek?

Dit is een belangrijk gesprek voor de toekomst van jouw yogastudio. Tijdens het gesprek kijken we uitgebreid naar jouw yogastudio en of het Yogastudio Groeitraject daarbij past. Uit ervaring weet ik dat het soms handig is als er nog een belangrijk persoon aanwezig is bij het Gratis Groeigesprek. Bijvoorbeeld als je zelf niet de eigenaar bent, of een mede-eigenaar hebt. Je kan deze persoon uitnodigen voor het gesprek in het aanvraagformulier.

HELAAS IS ER OP HET MOMENT GEEN RUIMTE VOOR NIEUWE KLANTEN. TOCH ENTHOUSIAST GEWORDEN? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEEM IK CONTACT MET JE OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS.

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van kortingsacties, nieuwe blogposts of andere ontwikkelingen? 

FIND ME @...

In Facebook groep wordt de meeste waarde gedeeld 😉

CONTACT

Yogastudio Marketing

Onderdeel van Aimcustomers

KvK 75683830