fbpx

Yogastudio Marketing: de wereld verbeteren door yoga te verspreiden

"Hoe jouw Yogastudio Meer Klanten dan Ooit Krijgt Dankzij het
Yogastudio Groeitraject"

(De eerste week direct resultaat!)

Wat zou dat voor jou betekenen?

Waarom samenwerken met

CASESTUDY: 10 nieuwe klanten in 2 weken

Yogastudio Ouddorp - Bellatrix

..”

Direct resultaat

€ 17.000,-

10 nieuwe klanten (48 leads)

Waarde per klant: € 1.700,-

Gemiddeld 1 les per week, levensduur 4 jaar

Benieuwd of dit ook voor jouw studio kan?

Benieuwd of jouw gebied nog vrij is? Plan jouw Gratis Groeigesprek in en kom er achter!

 

Persoonlijke missie 2020: 10,000 leads aan yogastudio's Koppelen

Mijn verhaal

Sinds begin 2017 beoefen ik yoga. Het heeft mij veel gebracht. Ik ben flexibeler, krachtiger en rustiger. Een yogales is voor mij het moment om tot rust te komen in een drukke werkweek en stil te staan bij wat ik zelf wil en nodig heb. Om echt het contact met mijn lichaam te voelen. 

Ik weet zeker dat ik een leuker persoon ben geworden door het beoefenen van yoga. En ik weet zeker dat de wereld een leukere plek zou zijn als meer mensen yoga’en. Daarom zou ik graag zo veel mogelijk mensen de kracht van yoga laten ervaren. Maar ik ben geen yogadocent, of de eigenaar van een yogastudio. Ik ben wel een gepassioneerde marketeer. Zo ontstond het idee voor Yogastudio Marketing.

Wat houdt het Yogastudio Groeitraject in?

Heb je nog vragen over Het Yogastudio Groeitraject?

FAQ

Voor yogastudio eigenaren die écht willen groeien. Het is belangrijk dat je beseft dat het Yogastudio Groeitraject een samenwerking is. Hoewel ik het Yogastudio Groeitraject zorgvuldig heb uitgedacht en het grootste deel zelf zal uitvoeren, heb ik ook jou hulp nodig om dit tot een succes te maken.

Daarnaast is het belangrijk dat jouw studio genoeg capaciteit heeft voor veel nieuwe klanten. Wanneer je met het Groeitraject start zal er direct een groot aantal nieuwe klanten opgevangen moeten worden.

Zolang als je zelf wilt. Het traject is maandelijks opzegbaar, en na de eerste maand zelfs direct opzegbaar. Ik wil jou niet strikken in een samenwerking waar je niet meer uit komt, want dat zou ik zelf ook niet willen. Ik werk graag met enthousiaste mensen samen.

Het Yogastudio Groeitraject is bewezen succesvol en je zal direct de eerste week resultaat zien. Toch raad ik je zeker aan om deze samenwerking voor minimaal 2-3 maanden aan te gaan. Iedere yogastudio is uniek door haar klanten, de omgeving en concurrentie. Het traject moet afgestemd worden op jouw studio, en dat heeft even tijd nodig. 

Je kan de samenwerking stoppen als de lessen in jouw studio vol zitten, maar je kan ook denken aan uitbreiden. Hoe gaaf zou dat zijn, een nieuwe locatie? 😉

De investeringskosten bespreek ik het liefst met jou in het Gratis Groeigesprek. Dan heb ik een beter beeld van wat jij nodig hebt, wat jou doelen zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen. Ik kan je wel vertellen dat ik altijd meer waarde toe wil voegen dan dat ik jou kost, aangezien ik met mijn bedrijf op zoek ben naar langdurige samenwerkingen. Mocht ik het idee hebben dat ik niet meer waarde voor jou toe kan voegen, dan zal ik dit ook eerlijk zeggen.

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van kortingsacties, nieuwe blogposts of andere ontwikkelingen? 

FIND ME @...

In Facebook groep wordt de meeste waarde gedeeld 😉

CONTACT

Yogastudio Marketing

Onderdeel van Aimcustomers

KvK 75683830