fbpx

WACHT! Ik wil je iets vragen...

Terwijl het gratis e-book naar jou onderweg is en de 7 daagse training ten einde is gekomen, hoop ik dat je nog wat tijd voor mij hebt! 
Heb je genoten van de afgelopen dagen, en heeft het je nieuwe inzichten gebracht? En wil jij jouw yoga(gave) met de wereld delen zodat meer mensen dat geluk op de mat mogen ervaren? 

Dan help ik jou graag vanaf 1 februari met het opzetten van een Authentiek Marketing Systeem waarmee jij vanuit jouw Authentieke Kracht jouw droom deelnemer(s) gaat aantrekken, zodat jij meer mensen kunt helpen, meer verdient én meer tijd overhoudt… Zonder marketing kosten!

Ook als je dacht dat je ‘alleen met de gratis trainig’ mee zou doen, of misschien juist dan, wil ik je vragen om te  voelen wat dit traject voor jou kan betekenen. Kun je naar het traject kijken zonder de focus op geld te leggen, maar na te denken over wat het jou gaat brengen? Waar jij aan het einde van dit traject kunt staan?
Denk in mogelijkheden, kansen, vertrouwen! Geld is een middel, en dit is het moment om het in te zetten zodat jij komt waar je wilt zijn!

Neem je tijd en bekijk deze pagina vanuit jouw gevoel.

Liefs van jouw Yoga Marketing Coach,

Aimée 

Aimée Drost Yoga Marketing Coach